O podjetju


 

Podjetje HTZ je eno izmed največjih invalidskih podjetij v Sloveniji in tudi največja povezana družba v Skupini Premogovnik Velenje.

Sodobnost, strokovno znanje in dolgoletne izkušnje ter visoka tehnološka razvitost zagotavljajo fleksibilnost in inovativnost podjetja, ki svoje delovanje usmerja k vrednotam humanosti in družbene odgovornosti.

V okviru razvojnega programa za filtriranja pitne vode smo v sodelovanju z ruskim partnerjem ISPMS iz Tomska razvili program AquaVallis in s tem ponudili kupcem celovite rešitve na področju filtriranja vod.

Danes na programu AquaVallis sodeluje 8 vrhunskih strokovnjakov s področja tehnike, kemije in mikrobiologije.


Program AquaVallis


AquaVallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo čisto pitno vodo. Vodo – brez virusov, bakterij, težkih kovin in drugih škodljivih snovi v pitni vodi!

Razlika med vodo, očiščeno z AquaVallis vodnim filtrom, in vodo, očiščeno s podobnimi proizvodi, je lahko kar 1000 virusov na liter. Nanovlakna delujejo kot magnet za škodljive, negativno naelektrene delce. Voda je dokazano očiščena, ima svež, čist okus – brez priokusa po kloru in drugih snoveh.


Vizija

Podjetja bo na Evropskem trgu v naslednjih letih postalo eno glavnih ponudnikov sistemov za čiščenje in pripravo vode na osnovi dognanj nanotehnologij in drugih tehnoloških novosti.


Poslanstvo

S povezovanjem znanja, tehnologije in izobraževanja uporabnikom nudimo sisteme, s katerim bodo lahko kjerkoli pili čisto zdravo vodo, podjetja pa bodo z našo pomočjo nižala svoje stroške poslovanja, okolju pa vračala čisto vodo.

 

Zagotavljamo zdravo in čisto pitno vodo
V košarici ni izdelkov


Cene vsebujejo DDV. Stroški dostave niso vključeni v ceno.

Zastopstvo in prodaja:
 
 

Najenostavneje
do 100% čiste
pitne vode!

Oglejte si naš video

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki obiskovalcem omogočajo čim boljšo izkušnjo in funkcionalnost spletne strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Ne strinjam se